The asiakas liikkuu, elää, hengittää ja katsoo maailmaa asiakkaan silmin. Tarkastelun, havaintojen, oivallusten ja oppimisen kohteina ovat vaihtuvat teemat asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista ja johtamisesta aina ihmisten väliseen vuorovaikutukseen. 

The asiakas innostuu ja ilostuu niistä, joilla konsepti ja palvelu pelaavat. Sivusto myös jakaa jakamisenarvoiset kokemukset ja asiakkaan näkökulmasta loistavasti onnistuneet suoritukset. Hyvän palvelun ja asiakaslähtöisyyden käytänteet ja ideat poimitaan ja pannaan ne kiertämään kaikkien opiksi ja onneksi.


The asiakas näkee sydämen, taidon ja asenteen. "The" sanan asiakas edessä kuvaa asiakkaan elintärkeää roolia. Kaikki alkaa, lähtee ja palaa aina asiakkaaseen. Oletteko te yksi parhaista? Jos sinut tai teidät mainitaan, niin vastaus on kyllä. The Asiakas kirjoittaa vain parhaista. 


--- --- --- ---


// Asiakas means customer in Finnish. Prefix "The" underlines the importance and vital role of the customer in every context. The asiakas moves, lives, breathes and sees the world through the eyes of the customer. Themes of the writings move around customer service, sales, marketing and leadershipment all the way to interaction between people.


The asiakas gets excited when facing brilliant service and excellent concepts. The site also share successful experiences and magical performances in customer service situations. Good service and great ideas will be shared for everyone to be learned and applied for better customer experience creating.


The asiakas sees the heart, skill and attitude. Are you one of the best? If you are mentioned, then the answer is yes. The asiakas writes only from the best ones.CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.