Joulu ja Italia herkullisessa paketissa
Hyvää asiakaspalvelua on myös se, että kokonaisuus on suunniteltu huolella, rakennettu taitavasti ja toteutus on laadukas kokonaiselämys.
Voin sanoa rakastavani joulua ja italialaista ruokaa. Varmasti moni muukin jakaa nämä tunteet. Hyviä uutisia: Nämä kaksi perfectoa on nyt tuotteistettu loistavaksi kokonaisratkaisuksi Klaus K:n joulun ajan Tempo di Natale-ravintolassa. Huh huh, kuinka hyvä tämä joulun ja italian makuinen menu olikaan! En voi muuta kuin suositella lämpimästi.
HUOM! Tämä Klaus K:n jouluravintola (raput ylös, respan ohi) on avoinna ryhmille (min. 30 hlöä) 1.11.-22.12. ja
kaikille 3.-20.12. Lounas ma-pe 11.30-15.30 (58€) ja teemanmukainen brunssi la-su klo 12-15 (42€).
Tässä katsaus näihin suussasulaviin, jouluisiin elämyksiin, jossa yhdistyvät maalaismainen, mutta silti moderni italialainen keittiö.
Antipasti (Buffet)
<3 Adore le insalate <3
Insalata russa eli Italialaista vihannessalaattia |
Macedonia di melone e noci tostate Melonisalaattia ja paahdettuja pähkinöitä |
Melanzane al forno pomodorini caramellati e formaggio di capra Paahdettua munakoisoa, karamellisoitua tomaattia ja vuohenjuustoa |
Zuppa di aragosta e crostini al basilico Hummerikeittoa ja basilikakrutonkeja. Itse en ehtinyt maistella (kun santsasin antipastipöydästä), mutta seuralaiset kehuivat tätä keittoa kilvan! |
Secondi piatti
Merluzzo cotto in burro al timo con riso nerone e frutti di mare Timjamivoissa haudutettua turskaa, Nerone-risottoa ja marinoituja äyriäisiä. Perfecto. |
Salsiccia fresca piccante e lenticchie Mausteista tuoremakkaraa ja muhennettuja linssejä. Makkara on pikemmin tulista, joten säästä vaikka viimeiseksi, ettei jyrää muita makuja alleen. |
Chef: Filip Forsberg @Klaus K Tempo di Natale |
Porchetta con purea di patate e aglio Paahdettua possua ja valkosipuli-perunapyrettä. Tämä possu oli ehkä parasta joulupossua, mitä olen koskaan syönyt! |
Makkarat rullalla |
Dolci (Buffet)
Strudel con crema inglese al vin santo Omenastruudelia ja Vin Santolla maustettua vaniljakastiketta |
Tiramisu’ con banana caramellata Klassinen Tiramisu ja karamellisoitua banaania. Elämäni ensimmäinen Tiramisu banaanilla. No hyväähän sekin oli. |
Torta al cioccolato fondente Täyteläistä suklaakakkua! En meinannut kestää. Suklaakakku kuin unelma! |
Formaggi misti italiani e composta di albicocche Italialaisia juustoja ja aprikoosihilloketta. |
Budino di riso con scorza di limone composta di ciliege Sitruunankuorella maustettua riisivanukasta ja kirsikkakompottia . Söin tätäkin ja tietysti tykkäsin. |
Oikea viini kruunaa menunViinitien asiantuntija Tommy Luhtala esitteli ja maistatutti menuun sopivia viinejä. Viinitiellä on myös pysyvä Alkon valikoima, kannattaa tutustua Viinitien sivuilta.Varatkaahan pöytä ja menkäähän nauttimaan. Ette tule pettymään! Baci e abbracci! Suukkoja ja haleja! Niina |
Yummy! Oli kyllä niin hyvää ruokaa :P
ReplyDeleteNiin oli Jenna! Ja seura yhtä hyvää:)
ReplyDelete